TEATRO DA MANGIARE

Sinopsi:

"Teatro da mangiare?" ha estat creat a la cuina, a la cuina de la nostra casa de l'Ariette. Nosaltres fèiem els "tagliatelle" mentre parlàvem amb l'Armando Punzo i la Cinzia De Felice, que havien dormit a casa nostra després de l'espectacle de la nit anterior.

"Teatro da mangiare?" es va estrenar al Festival Volterrateatro el 18 de juliol de 2000 i durant tots aquests anys ha estat un organisme viu, creixent, madurat i enriquint-se amb l'experiència de més de 900 funcions a Itàlia i Europa.

Moltes coses han canviat a les nostres vides des del primer dia, però la força contagiadora d'aquest "autorretrat", d'aquesta confessió pública autobiogràfica, continua sorprenent-nos. Som sens dubte els autors-artífexs d'aquest espectacle, però hi ha alguna cosa més en ell que ens sobrepassa, que el converteix en alguna cosa autònoma, lliure, de tots i de ningú. Al voltant de la taula on ens trobem tots, actors i espectadors, per compartir el temps d'un àpat o d'un sopar, passa alguna cosa que no sabem explicar. Es compleix un ritual tan profundament humà que ens porta al cor del present, a l'instant absolut de l'aquí i ara", sense intermediaris, a l'evident veritat de les nostres vides.

 

Companyia Teatro delle Ariette

Amb: Paola Berselli, Maurizio Ferraresi y Stefano Pasquini
Direcció: Stefano Pasquini

 

 

ESPECTACLE AMB DINAR O SOPAR INCLÒS

Durada: 1h 30 minuts

Dissabte 25 de novembre (2 FUNCIONS)

Dinar: 13:00h
Sopar: 22:00

Amb la complicitat de :

 

 

 

No recomanat per menors de 12 anys

ENTRADES