Política de privacitat

Avís legal

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l’informem que les dades personals consignades en aquest formulari són incorporades en fitxers titularitat de l’entitat UNA CÀPSULA DE TEATRE amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud.

En cas d’autoritzar-nos, les seves dades de contacte podran ésser també utilitzades per a l’enviament d’informacions relacionades amb les nostres activitats i serveis que puguin resultar del seu interès i d’altres relacionades.

L’usuari particular podrà visualitzar, imprimir, fer còpia al disc dur sempre i quan sigui per fer-ne un ús privat. Els mitjans de comunicació podran fer-ne difusió fent constar sempre la procedència i l’autoria dels elements quan així ho explicitin. Queda expressament prohibida qualsevol altra utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la modificació, alteració, i qualsevol altra operació inversa d’aquests elements.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que EL PETIT FORMAT ofereix i no emprar-los per a:

Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, il•legal, d’apologia del terrorisme o que vagi en contra dels drets humans. Provocar danys als sistemes físics i lògics de EL PETIT FORMAT, dels seus proveïdors o de terceres parts, introduir a la xarxa virus informàtics o qualsevol dels sistemes físics o lògics capaços de provocar els danys esmentats.Incórrer en activitats il•lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.

EL PETIT FORMAT es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes, canviant, suprimint o afegint tant els continguts i serveis que s’ofereixen com la forma en què aquests apareixen presentats o localitzats.

Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a l’entitat UNA CÀPSULA DE TEATRE Ref. Protecció de dades, Carrer AV SANT JORDI 156, OLOT GIRONA o bé per correu electrònic a mail@elpetitformat.cat

Desitjo rebre informacions relacionades amb les activitats i serveis de l’entitat UNA CÀPSULA DE TEATRE